Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Alba au recuperat o bicicletă furată. Hoțul s-a ales cu dosar penal

Publicat

Polițiștii din Săsciori au recuperat bicicleta unui minor, care îi fusese furată din fața unui magazin din Sebeș. Bărbatul care a sustras-o este cercetat pentru furt.

Potrivit IPJ Alba, la data de 02 iulie 2019, polițiștii Postului de Poliție Săsciori l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Săsciori, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt de bicicletă, în legătură cu care Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu o zi în urmă.

Se pare că, în după amiaza zilei de 1 iulie 2019, tânărul ar fi sustras bicicleta, în valoare de 1000 de lei, lăsată de un minor, neasigurată, în spațiul special amenajat în fața unui magazin din Sebeș și s-ar fi deplasat cu aceasta la domiciliul său.

Bicicleta a fost recuperată și restituită minorului păgubit, iar față de bărbatul bănuit că a sustras-o, a fost întocmit dosar penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax