Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba, cu ochii pe şoferii amatori de viteză şi depăşiri ilegale. 27 de permise reţinute şi amenzi

Publicat

Poliţiştii rutieri din Alba, împreună cu cei de ordine publică au acţionat joi, 12 iunie, pe principalele artere, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor cauzate de viteza excesivă şi depășirea neregulamentară. 27 de şoferi au rămas fără permise, iar la Sebeş un motociclist a fost prins în trafic sub influenţa alcoolului.

Au fost aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.270 lei, din care 82 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 23 pentru nerespectarea normelor legale privind manevra de depăşire. De asemenea, au fost depistate două persoane care conducea autovehicule, fiind sub influenţa alcoolului şi au fost reţinute 27 de permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

La ora 21,40, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au depistat pe K.V.E., de 33 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea o motocicletă, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării motociclistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de K.V.E., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax