Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba, cu ochii pe şoferii care depăşesc neregulamentar. 37 de conducători auto au rămas fără permise

Publicat

Poliţiştii rutieri din Alba au suspendat pentru o lună, miercuri, 30 de permise pentru depăşiri neregulamentare şi alte şapte, pe trei luni, pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. Au aplicat şi amenzi de peste 70.000 de lei, în cadrul unei acţiuni organizate pe şoselele din judeţ.

Miercuri, între orele 7.00-13.00 și 15.00-21.00, poliţiştii rutieri din Alba au organizat, pe principalele artere rutiere din judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării prevederilor legale privind depăşirea.

La acţiune au participat 49 de poliţişti care, pentru nereguli constatate privind circulaţia pe drumurile publice, au aplicat un număr total de 326 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  55.750 lei, din care 30 pentru depăşire neregulamentară.

Celor 30 de conducători auto, care au încălcat normele rutiere privind depăşirea le-au fost suspendate permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, poliţiştii au constatat 3 infracțiuni rutiere şi au retras 12 certificate de înmatriculare.

Tot miercuri, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, Blaj,  Aiud, Teiuş, Ocna Mureş şi Cugir au organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea normelor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată.

La acţiune au participat 20 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră care au fost sprijiniţi de 5 poliţişti ai Serviciului Transporturi şi care au verificat un număr de 167 de autovehicule.

În cadrul acestei acţiuni, au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 15.200 de lei, din care trei pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Au fost reţinute 7 permise de conducere, din care două pentru  nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată. Celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax