Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Alba Iulia au aplicat 53 sancțiuni contravenționale. 3 infracțiuni în flagrant pe drumurile din Alba

Publicat

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiul Alba Iulia au organizat o acţiune, cu efective suplimentare, în municipiu şi pe raza secțiilor de poliție rurală arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenţionale și au fost constatate, în flagrant, trei infracțiuni.  

La data de 19 martie 2021, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi pe drumurile publice aflate în competența Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos și a Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 53 de abateri de natură contravenţională, din care 13 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică și 40 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au constatat, în flagrant delict, trei infracţiuni, au reținut două permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat poliţişti de rutieră și ordine publică.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax