Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia au cercetat un bărbat care a vândut la Talcioc detergent contrafăcut. Cum s-a terminat ancheta

Publicat

După o acțiune în talciocul din Alba Iulia, polițiștii din oraș i-au deschis unui vânzător dosar penal. S-a întâmplat în urmă cu un an, iar recent, în data de 14 august 2024, magistrații din oraș au dat o decizie în dosar. 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru că vindea detergent contrafăcut. Mai exact sticle de detergent lichid care imitau o marcă celebră de produse. Vânzătorul a fost identificat în timp ce era la târgul din Alba Iulia, în data de 18 iunie 2023.

În total, a fost vorba de 11 bidoane de dero lichid, confiscat de polițiști:

  • l recipient de culoare alb, cu capac de culoare verde, capacitate 5775 ml;
  • l recipient de culoare alb, cu capac de culoare mov, capacitate 6000 ml;
  • 9 recipiente de culoare alb, cu capac de culoare albastru, capacitate 5775 ml.

Apoi în urma verficărilor polițiștii au confirmat că produsele sunt contrafăcute și că imită o marcă cunoscută de dero. Drept urmare au continuat ancheta deschisă pe numele bărbatului pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Timp de un an dosarul s-a aflat în lucru, pe masa polițiștilor din Alba Iulia. La începutul anului 2024 a dat și o declarație, fiind suspect în dosarul penal. Apoi, după un an de la întâmplare procurorii au decis să închidă dosarul.

Mai pe scurt ar costa prea mult o continuare a anchetei în acest caz, dar și un posibil proces. Drept urmare, procurorii au cerut închiderea dosarului, iar judecătorii din Alba Iulia, au admis cererea.

Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate