Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia au deschis un dosar penal pentru furtul unei doze de Coca-Cola. Cum s-a terminat cazul

duba politie

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au deschis un dosar penal pentru furtul unei doze de Coca-Cola. A stat pe masa polițiștilor timp de aproape nouă luni, până când magistrații Judecătoriei Alba Iulia au luat o decizie în dosar. 

În data de 21 mai 2024, procurorii au cerut confirmarea renunțării la urmărirea penală, iar judecătorii au luat o decizie. 

Cazul de furt s-a întâmplat într-un magazin din oraș, în data de 16 septembrie 2023, în jurul orei 21.43.

Atunci , un bărbat a intrat într-un magazin din oraș, a sustras o doză de Coca Cola, și a ieșit din magazin. Prejudiciul a fost de 3,5 lei, iar magazinul nu s-a constituit parte civilă.

Patru luni mai târziu, reprezentații magazinului au spus că au primit de la un bărbat suma de 3,5 lei în data de 8 decembrie 2023.

Totuși, dosarul penal a continuat. În data de 12 ianuarie 2024, a fost schimbată infracțiunea din furt în furt calificat.

Apoi în 25 aprilie 2024, procurorii au cerut închiderea dosarului penal, adică confirmarea renunțării la urmărirea penală.

O lună mai târziu, în data de 21 mai 2024, judecătorii din Alba Iulia au admis cererea procurorilor. Drept urmare dosarul a fost închis deoarece continuarea sa ar fi costat prea mult comparativ cu fapta comisă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax