Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba Iulia, Blaj şi Cugir au confiscat flori în valoare de peste 2.500 de lei. Transporturi ilegale depistate de oamenii legii şi firme sancţionate

Publicat

Poliţiştii din Alba au continuat acţiunea de verificare a legalităţii modului în care se comercializează florile. Au dat amenzi de 15.000 de lei şi au cofiscat flori în valoare de peste 2.500 de lei, în Alba Iulia, Blaj şi Cugir.

Cu ocazia unui control efectuat în trafic de poliţiştii din Alba Iulia, pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, a fost depistată o autoutilitară cu care erau transportate 274 fire de flori, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. A fost luată măsura sancţionării contravenţionale, faţă de conducătorul auto, cu amendă în valoare de 500 de lei, iar, ca măsură complementară, florile, în valoare de 520 de lei, au fost confiscate.

Poliţiştii din Blaj au efectuat mai multe verificări la societățile comerciale de profil şi la comercianţii persoane fizice din municipiu, ocazie cu care, pentru nereguli constatate privind comercializarea florilor, a aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de totală de 15.000 lei şi au confiscat flori în valoare de 1.670 lei.

Tot joi, poliţiştii din Cugir au depistat, pe strada Alexandru Sahia din oraş, două autovehicule ce transportau flori, acestea fiind distribuite de către conducătorii auto, comercianţilor din zonă.

Întrucât distribuitorii nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă pentru florile transportate, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 şi au dispus confiscarea sumei de 492 de lei, reprezentând contravaloarea florilor fără documente legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    vineri, 07.03.2014 at 12:41

    Bravo eroilor…. Cate femei necajite care au cules niste amarati de ghiocei intra aici ? Asta este protectia sociala a unui partid social, pardon ” comunist „. Aici este marea evaziune fiscala. Halal voua pui de ****..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax