Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia caută o persoană care și-a pierdut verigheta. Un vârstnic a găsit-o pe drum și a dus-o la poliție

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a predat poliţiei o verighetă din aur pe care a găsit-o la marginea unui trotuar din municipiu. Polițiștii invită persoana care a pierdut-o să o ridice de la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 martie 2022, domnul Cobusneanu Adrian, în vârstă de 81 de ani, din Alba Iulia, a predat Poliției Municipiului Alba Iulia o verighetă din aur, despre care a declarat că a găsit-o la marginea unui trotuar de pe Calea Moților din Alba Iulia.

Persoana care a pierdut verigheta este invitată să se prezinte la Poliția Municipiului Alba Iulia, pentru a demonstra că îi aparține și pentru a-i fi restituită.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Cobusneanu Adrian, în mod public, felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax