Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Alba Iulia îl caută pe un șofer care a părăsit locul unui ACCIDENT. A acroșat cu mașina un tânăr de 18 ani, pe strada Cloșca

Publicat

intersectie closca_revolutiei alba iulia Poliţiştii din Alba Iulia fac cercetări în vederea identificării unui conducător auto care nu a anunţat poliţia despre producerea unui accident în urma căruia un tânăr a fost rănit.

Pietonul, un tânăr de 18 ani, traversa pe strada Cloşca, printr-un loc nepermis, în momentul în care a fost acroşat de autoturism. Şoferul în cauză a oprit să vadă dacă tânărul a fost rănit, iar apoi a părăsit locul accidentului fără să anunţe poliţia.

Marţi seara, în jurul orelor 19.20, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, din Alba Iulia a fost victima unui accident rutier şi că se află la domiciliul său din Alba Iulia.

Tânărul le-a declarat poliţiştilor că în timp ce a traversat strada Cloşca din Alba Iulia, prin loc nepermis, a fost acroşat de un autoturism. După producerea accidentului, şoferul s-ar fi oprit şi l-a întrebat pe tânăr dacă a suferit leziuni corporale, după care ar fi părăsit locul accidentului, fără a anunţa poliţia.

Ulterior tânărul a fost transportat la Spitalului Județean Alba, unde a fost investigat medical şi a rămas sub supraveghere medicală.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea şoferului autoturismului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, precum şi pentru tragerea lor la răspundere penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax