Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia nu au putut afla cine a furat un telefon din baia angajaților magazinului Kaufland. Ce s-a întâmplat

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia nu au putut afla cine a furat un telefon din baia angajaților magazinului Kaufland. Este vorba despre un dosar de furt, recent închis de anchetatori. 

Deși au existat înregistrări cu mai multe persoane care au intrat în baia respectivă, polițiștii nu au reușit să rezolve cazul.

Drept urmare procurorii au cerut ca dosarul sa fie închis. În data de 21 mai 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o decizie în acest sens.

Ce s-a întâmplat

Telefonul a fost uitat de o angajată a magazinului, în baia destinată personalului supermarket-ului.

”În data de 19.07.2023, în jurul orei 22:30, o angajat a folosit toaleta personalului feminin al magazinului Kaufland din Alba Iulia, de pe Calea Moților, ocazie cu care și-a plasat telefonul mobil marca Motorola E7 pe suportul destinat hârtiei igienice, uitându-l acolo.

În jurul orei 22:50 a realizat că și-a uitat telefonul, s-a întors la toaletă, însă nu l-a mai găsit. Valoarea prejudiciului reclamat este de 703 lei”, au notat magistrații.

Mai multe persoane surprinse pe camerele video

Mai multe persoane, angajați ai magazinului au fost surprinși pe camerele video, în timp ce intrau în baia magazinului. Însă, polițiștii în urma anchetei nu au putut stabili cine a sustras telefonul.

”Din verificările efectuate de către organele de cercetare penală s-a stabilit că sistemul de supraveghere  surprinde mai multe persoane intrând în vestiarul personalului de sex feminin al societății mai sus menționate (calea de acces către toaletă fiind prin vestiar) după ce persoana vătămată și-a uitat telefonul în interiorul toaletei, motiv pentru care nu s-a putut stabili identitatea persoanei care și l-a însușit”, au notat magistrații.

Dosar închis

Din lipsă de probe, dar și că prejudiciul a fost unul redus, iar continuarea anchetei ar fi costat mai mult decât paguba, procurorii de caz au cerut închiderea dosarului.

Drept urmare judecătorii au admis cererea, iar dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax