Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia nu au putut afla cine a spart mașina unei femei, în autogara din oraș. În zonă nu există camere video

Publicat

Un dosar de furt calificat a fost închis de judecătorii din Alba Iulia, după ce polițiștii nu au reușit să afle cine a comis fapta. Deși furtul s-a petrecut într-o locație aglomerată și în care există un flux mare de oameni, în zonă nu există camere de supraveghere. 

Mai exact, furtul s-a petrecut în parcarea autogării STP Alba, cea din proximitatea gării CFR. În zona respectivă își fac veacul oameni ai străzii, sau persoane care se află în tranzit dintr-o localitate în alta. 

Cazul este unul simplu și a fost detalit de magistrați, în motivarea instanței din data de 5 decembrie 2023. Dosarul a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Alba Iulia.

Ce s-a întâmplat

În data de 16 martie 2023 femeia, a ajuns în jurul orei 18.30, în zonă și și-a parcat mașina în parcarea autogării STP. Aceasta a lipsit jumătate de oră.

Mai exact, în jurul orei 19.00 s-a întors la mașină și a observat că geamul portierei dreapta este spart. Din mașină i-a fost furată o geantă de piele, în care femeia își ținea banii, cardurile bancare și documentele.

Acesta a mai spus că a observat o persoană necunoscută în fața unui bar din preajma autogării, iar când s-a întors la mașină, bărbatul în cauză nu mai era.

Femeia a alertat polițiștii care au făcut un minim de verificări. Mai exact au mers la barul din zonă pentru a vedea ce imagini se află pe camerele video. Însă camerele barului surprind imagini doar din interior.

Ce au decis polițiștii și procurorii

”În urma cercetării efectuate la faţa locului, nu au fost identificate urme sau mijloace materiale de probă.

În urma verificărilor efectuate nu au putut fi identificate alte sisteme de supraveghere video care să surprindă locul unde s-a aflat parcat autoturismul persoanei vătămate în perioada în care a fost comisă fapta şi nu au fost identificate alte date sau informaţii cu valoare operativă”, au notat magistrații.

Mai exact, în zona respectivă, într-o autogară, dintr-un oraș turistic, nu există camere de supraveghere. Din cauza faptului că nu au descoperit alte probe, polițiștii și procurorii au decis să închidă cazul.

Propunerea a ajuns în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia. Aceștia au considerat că fapta nu mai e de interes public și că ar costa prea mult pentru a fi continuată ancheta.

Drept urmare, dosarul spargerii unei mașini într-o zonă foarte populată din Alba Iulia a fost închis. Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniela

    miercuri, 13.12.2023 at 11:47

    Nu s-a schimbat nimic din perioada comunista. Daca atunci ti se fura ceva, militianul iti spunea ” cauta hotul si, daca il gasesti, sa ne anunti”. Si noi, am avut masini sparte, casa sparta, furt din curte, chiar crima si…nu au rezolvat niciun caz din toate astea. Nu vor sau…nu sunt in stare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax