Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia nu au reușit să rezolve un caz de furt petrecut într-un cabinet medical din oraș. Cazul a fost închis

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia nu au reușit să rezolve un caz de furt petrecut într-un cabinet medical din oraș. Drept urmare procurorii au cerut ca dosarul să fie închis. 

Furtul s-a petrecut 27 octombrie, 2023, iar o decizie în privința închiderii dosarului a venit zece luni mai târziu, în data de 14 august 2024.

Situația a fost prezentată pe scurt, în motivarea instanței. Furtul a avut loc într-un cabinet medical, de reumatologie din oraș.

Astfel, probele administrate în cauză relevă că în data de 27 octombrie 2023, ”în intervalul orar 18:00-19:00, în timp ce se aflau în incinta Cabinetului Medical de Reumatologie autori necunoscuți, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-au sustras acesteia o geantă de culoare maro, în care se aflau documentele de identitate, carduri bancare, precum și suma de 250 lei, cauzându-i astfel un prejudiciu în cuantum de 1000 lei”, se arată în motivarea instanței.

Victima în cauză, o femeie, s-a constituit parte civilă în dosar cu suma de 1000 de lei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, însă magistrații au notat că deși au facut mai multe cercetări, nu au reușit să afle cine a furat geanta femeii.

Drept urmare, procurorul de caz a cerut închiderea dosarului. În data de 14 august, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor și au închis dosarul.

Decizia a fost definitivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate