Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Alba, la ceas de sărbătoare. Vezi cum vor celebra Ziua Poliției Române

Publicat

Ziua de 25 martie a fiecărui an a fost desemnată prin lege Ziua Poliţiei Române, iar alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii din anul 1822, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române. Cu acest prilej, polițiștii din Alba au pregătit un calendar al activităților din care nu lipsesc acțiunile educative şi sportive.

A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba să organizeze activităţi educative şi cultural-sportive care se vor desfășura şi în acest an, pe parcursul mai multor zile.

Astfel, potrivit calendarului manifestărilor, în perioada 14 – 25 martie, poliţiştii din Alba vor organiza întâlniri cu preşcolarii şi elevii, în cadrul cărora vor fi abordate teme de privind reducerea riscului de victimizare din infracțiuni şi accidente rutiere, precum şi pregătirea antiinfracţională.

Pentru zilele de 15, 18, 19 şi 20 martie, au fost planificate concursuri de şah, tenis de masă, tenis cu piciorul, bowling, talere, fotbal, tenis de câmp şi biliard.

Miercuri, 20 martie, între orele 10.00 şi 13.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „Ziua porţilor deschise”, când, toţi cei care vor dori să viziteze IPJ vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu, dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou în parte. Nu vor lipsi surprizele ce vor fi dedicate în special celor mai mici dintre vizitatori.

Tot în data de 20 martie, începând cu ora 14.00, în Poligonul Miceşti, va avea loc concursul de tir între poliţiştii din structurile inspectoratului şi Cupa presei la tir.

Vineri, 22 martie este dedicată competiţiei fotbalistice organizate la Sebeş şi la care vor participa echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi alte 15 instituţii.

Sâmbătă, 23 martie este planificat concursul de îndemânare în conducere, organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay şi care se va desfăşura, începând cu ora 11.00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia.

Luni, 25 martie, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se va desfăşura şedinţa festivă, cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo, precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax