Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Alba s-au luat la întrecere: Competiții de fotbal, tir, tenis de masă și crossfit. Cine au fost câștigătorii

Publicat

Polițiștii din Alba s-au luat la întrecere, cu ocazia Zilei Poliției Române. A fost vorba despre o serie de competiții sportive, organizate în perioada 14-22 martie 2024. 

Au fost organizate competiții de fotbal, tir, tenis de masă, sau crossfit. Câștigătorii au fost anunțati de reprezentații IPJ Alba într-un comunicat de presă.

Fotbal

La turneul de fotbal, organizat în data de 14 martie pe terenul unei baze sportive din municipiul Alba Iulia au luat parte 14 echipe, iar trofeul ”Cupa Poliției 2024” a fost adjudecat și în acest an, de echipa Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, pe locul II s-a clasat echipa Poliției Municipiului Sebeș, pe locul III echipa Poliției Municipiului Alba Iulia, iar locul IV a fost ocupat de echipa Poliției Municipiului Aiud.

Cel mai bun jucător a fost Bortha Martin din echipa Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, cel mai bun portar a fost desemnat Dobre Florin de la echipa Poliției Municipiului Sebeș, iar golgheter al campionatului a fost Mucea Paul din echipa Poliției Municipiului Alba Iulia.

În săptămâna care se încheie, în cadrul activităților sportive dedicate Zilei Poliției Române, au avut loc și competiții de tir, crossfit, tenis de masă, biliard și tenis cu piciorul.

Tir

Concursul de tir a reunit, în poligon, 30 de polițiști.  Locul I la tir dinamic, categorie dedicată polițiștilor din structura de acțiuni speciale fiind câștigat de agent șef adjunct Moldovan Ilie.

La tir sportiv, locul I, la masculin, a fost câștigat de agent principal Craiu Ovidiu din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș, iar la feminin de subinspector Teglaș Anamaria din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Tenis de masa

La tenis de masă a câștigat agent principal Ispas Antonio din cadrul Poliției Orașului Teiuș, la biliard, pe locul I s-a clasat comisar Piază Radu, iar la tenis cu piciorul, pe primul loc s-a clasat echipa formată din agent șef adjunct Bleza Adrian și inspector Mucea Paul.

Crossfit

Concursul de crossfit, aflat la cea de-a doua ediție, a avut loc în 21 martie și i-a adus împreună pe cei mai buni sportivi din structurile inspectoratului, concurenții având de parcurs un traseu complex, format din 8 ateliere care le-au testat calitățile motrice, de viteză, de rezistență, îndemânare și forță.

La categoria până la 35 de ani, câștigător a fost agent principal Truță Alin din cadrul serviciului Logistic, iar la cea peste 35 de ani locul I a fost ocupat de agent șef Burz Alin, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax