Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii din Alba se află în căutarea unui agresor periculos. A tâlhărit şi agresat două femei din Cugir

Publicat

Poliţiştii din Alba efectuează cercetări pentru identificarea unui bărbat care a agresat două femei în Cugir, sâmbăta trecută. Pe una dintre acestea a lovit-o şi i-a furat telefonul mobil şi autoturismul cu care efectua servicii de taxi, iar pe a doua a lovit-o cu pumnul în faţă.

La data de 25 februarie, ora 21.43, prin apelul unic de urgenţă 112, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de către R.F.A. de 30 ani, angajata unei firme de taximetrie din Alba Iulia, despre faptul că, în jurul orelor 21.40, după ce a efectuat o cursă Alba Iulia – Cugir, a fost agresată şi deposedată de telefonul mobil şi autoturism, de către client, acesta plecând cu autoturismul într-o direcţie necunoscută.

Imediat după sesizare o patrulă de siguranţă publică s-a deplasat la locul producerii evenimentului unde au identificat –o pe R.F.A., care prezenta urme de violenţă luând măsura transportării acesteia la Spitalul Oraşului Cugir, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au fost dispuse măsurile necesare pentru verificarea sesizării şi obţinerea de date suplimentare necesare identificării autorului şi a autoturismului cu care acesta se deplasa.

La scurt timp poliţiştii au găsit autoturismul taxi, abandonat pe str. 21 Decembrie 1989 din oraşul Cugir.

În jurul orelor 22.00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată, tot prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie de 29 de ani, domiciliată în oraşul Cugir, care a sesizat faptul că a fost victima unei agresiuni. În fapt, aceasta a precizat că în timp ce se deplasa pe strada 21 Decembrie 1989, lângă ea a oprit un taximetru de culoare albă, din care a coborât şoferul acestuia care, după ce a întrebat-o despre o stradă din oraşul Cugir, a lovit-o cu pumnul în zona feţei. Urmare a loviturii primite, victima a căzut pe şosea, iar agresorul  a fugit abandonând autoturismul în acel loc.

Pe baza datelor şi informaţiilor obţinute cu ocazia cercetării locului faptei şi din investigaţii poliţiştii au constituit un cerc de suspecţi, în prezent fiind efectuate activităţile specifice pentru identificarea autorului şi tragerea la răspundere penală a acestuia pentru faptele săvârşite.

Având în vedere modul de comitere şi gravitatea faptelor comise Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus continuarea cercetărilor de către ofiţerii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 211 din Codul  penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax