Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Alba și-au manifestat recunoștința față de eroii neamului. Au depus coroane alături de autoritățile locale

Publicat

Poliţiştii din Alba şi-au manifestat recunoştinţa faţă de jertfele aduse de eroii neamului care, prin sacrificiul suprem, au asigurat dăinuirea poporului român pe aceste meleaguri.

În acest context, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă, la care au participat poliţiştii inspectoratului şi cei ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi care a fost condusă de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea.

Invitatul de onoare al acestei festivităţi a fost Tudor Roşu, istoric în cadrul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia, care le-a vorbit poliţiştilor despre însemnătatea acestei zile şi contextul istoric în care s-a stabilit sărbătorirea ei de Ziua Înălţării Domnului, la 40 de zile după Înviere.

Începând cu ora 12.00, reprezentaţi ai poliţiei au fost prezenţi în locaţiile în care au fost organizate, de către autorităţile locale, manifestări comemorative şi depuneri de coroane de flori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax