Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Albac au găsit 78 de brazi nemarcaţi, abandonaţi într-o zonă din Munţii Apuseni. Au fost predaţi Ocolului Silvic

Publicat

Poliţiştii din Alba au continuat şi joi acţiunea „Scutul Pădurii” şi au găsit abandonaţi 78 de brazi în valoare de aproape 3.000 de lei. De asemenea, au depistat în trafic un tânăr de 33 de ani din Albac în timp ce transporta patru arbori nermarcaţi.

Poliţiştii Postului de poliţie Albac împreună cu lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Horea Apuseni au organizat, joi, o acţiune, pe raza de competenţă, în cadrul Planului Comun „Scutul Pădurii”.

Cu această ocazie a fost identificat H.V.E.., de 33 de ani, din comuna Albac, care a tăiat fără drept patru arbori nemarcaţi din pădurea aparţinând unui cetăţean din aceeaşi comună. Prejudiciul, în valoare de 2.000 lei, a fost recuperat şi predat păgubitului. Pe numele lui H.V.E au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, au fost găsiţi abandonaţi 78 de brazi de Crăciun, în valoare de 2.832 lei. Aceştia au fost predaţi Ocolului Silvic Horea Apuseni în vederea valorificării, iar cercetările sunt continuate în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanelor care i-au tăiat în mod ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax