Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Blaj l-au găsit pe suspectul unui furt comis în ziua de Ajun. De Crăciun s-a „cadorisit” cu o geantă cu bani și alte bunuri

Publicat

furt geantaA plecat la colindat, dar nu cu intenții tocmai bune. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani din Blaj, care în ziua de Ajun a Crăciunului, însoțit de alte persoane a intrat în casa unei femei să colinde, iar, într-un moment de neatenție al gazdei, a furat o geantă.

Joi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe suspectul de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei în data de 25 decembrie 2014.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 24 decembrie 2014, în jurul orei 12.00, C.O.C., însoţit de alte persoane, a pătruns în casa unei femei din Blaj pentru a colinda, împrejurare în care a sustras o poşetă de damă în care era suma de 420 de lei, carduri bancare, bonuri valorice şi documente.

Faţă de C.O.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax