Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Blaj l-au prins pe autorul unui furt de 4.000 lei de pe cardul unui cetățean. Prejudiciul a fost recuperat integral

Publicat

Un bărbat din Șona a fost prins de polițiști după ce, profitând de neatenția unui alt bărbat, i-a sustras portmoneul și i-a furat 4.000 lei de pe cardul victimei sale. Polițiștii au recuperat prejudiciul și l-au restituit proprietarului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 februarie 2013, poliţiştii din Blaj au reușit identificarea principalului suspect de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 22 februarie 2013.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 22 februarie 2013, C.T., de 44 de ani, din comuna Şona, în timp ce se afla pe raza municipiului Blaj, a profitat de neatenţia unui cetăţean din comuna Jidvei şi i-a sustras portmoneul în care avea documente, un card bancar precum şi codul pin al acestuia.

Ulterior, suspectul a extras din contul victimei suma de 4.000 de lei de la două ATM – uri de pe raza municipiului Blaj.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului iar faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax