Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii din Blaj nu au putut identifica două grupuri de copii care au spart geamurile unor trenuri. Dosarele au fost închise

Publicat

Polițitșii și procurorii din Blaj nu au putut identifica două grupuri de copii care au spart geamurile a două trenuri de călători. 

Este vorba despre două fapte diferite, dar identice ca situație: Mai mulți copii au aruncat cu pietre în geamul trenului în mers, apoi au fugit. 

Un caz s-a petrecut la în halta Șona, iar altul în halta Cetatea de Baltă. Ambele cauzuri au avut loc în plină zi, unu la ora 14.45, iar altul la ora 16.25.

Deși au făcut cercetări polițiștii nu au reușit să afle cine sunt copiii din cele două grupuri care au aruncat cu pietre în tren.

Drept urmare, după ce dosarele au stat pe masa procurorilor, aceștia au decis să le închidă din lipsă de probă, dar și că procesul ar fi costat prea mult.

La data de data de 25.07.2022, în jurul orelor 14:45 în timp ce trenul R 1 1317, se deplasa pe direcția Blaj-Bălăușeri, la intrare în halta Șona, un grup de copii necunoscuți, au aruncat cu pietre în tren, spărgând astfel unul dintre geamurile laterale ale vagonului remorcă, cauzând pagube în valoare de 274,54 lei.

De asemenea, în timp ce se aflau la intrarea în halta C.F. Cetatea de Baltă, în jurul orei 16.25, au aruncat cu pietre în geamul aflat în compunerea trenului Inter Regio nr. 1 1319, având ca urmare distrugerea geamului și cauzarea unei pagube în valoare de 721,52 lei

Cu ocazia audierii martorului  rezultă că în data de 15.03.2022, d în exercitarea atribuțiilor de serviciu în calitate de şef de tren, la intrare în halta C.F. Cetatea de Balta, la aproximativ 300 de metri înainte de punctul de oprire al trenului, un grup de copii, pe care nu îi cunoștea, au aruncat cu pietre in geamul unui vagon al trenului, spărgându-se. Martorul a observat geamul spart în momentul în care trenul a ajuns la destinație, în Târnaveni, fiind astfel sesizate organele de poliție.

În 3 octombrie și 19 septembrie, ambele dosare au fost închise la cererea procurorilor, de către judecătorii din Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax