Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Câmpeni au confiscat cuțite și perdele găsite într-o mașină oprită în trafic. Șoferul nu avea acte pentru marfă

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au confiscat cuțite și perdele găsite într-o mașină oprită în trafic, pe DN 75, în oraș. Mașina era condusă de un bărbat din județul Mureș, care nu a avut acte pe marfa deținută.

Potrivit IPJ Alba, luni după-amiaza, patrula de siguranță publică formată din polițiști și jandarmi, în timp ce acționa pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, a oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Iernut, județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport pentru 20 de seturi de cuțite și pentru 10 metri de material textil (perdele).

Conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, conform Legii 12/1990 privind comerțul, iar bunurile pe care intenționa să le comercializeze ilegal, în valoare de 1.500 de lei, au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Unu

    miercuri, 11.03.2020 at 11:06

    Ce realizări „mărețe” are Poliția Română. Oprește „infractorii” periculoși cu cuțite de vânzare și perdele, in timp ce camioanele cu lemn trec pe langa voi cu sau mai puțin cu acte pe lemnul pe care îl transportă…. Rușine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax