Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Poliţiştii din Cîmpeni au confiscat 63 de brazi tăiaţi ilegal dintr-o pădure din zona Certege. Un bărbat a fost amendat

Publicat

Poliţiştii din Cîmpeni au amendat un bărbat din oraş, după ce acesta a tăiat fără drept 63 de brazi dintr-o pădure din zona Certege. Pomii de Crăciun, în valoare de peste 1.500 de lei au fost confiscaţi şi predaţi ocolului silvic.

Vineri, poliţiştii din Cîmpeni, împreună cu reprezentanţi din cadrul Ocolului Silvic Abrud au efectuat un control în baza planului comun de acţiune „Scutul pădurii”. În locul numit Tomuşeşti, din localitatea Certege, aparținând oraşului Câmpeni au găsit 63 de pomi de Crăciun nemarcaţi de către organele silvice, în valoare de 1.575 lei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că brazii au fost tăiaţi din pădurea aparţinând Composesoratului Certege, de către S.V. (49 de ani), din Câmpeni.

Faţă de Acesta  s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Abrud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax