Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Poliţiştii din Cîmpeni şi Scărișoara au găsit 102 pomi de Crăciun tăiaţi ilegal. Un bărbat din Bistra s-a ales cu dosar penal pentru că a furat opt molizi

Publicat

Poliţiştii din Munţii Apuseni au identificat, vineri, în cadrul acţiunii “Scutul Pădurii”, 102 pomi de Crăciun tăiaţi ilegal şi un bărbat din Bistra care “s-a servit” cu opt molizi din pădurea unui consătean. Arborii au fost predaţi ocoalelor silvice. Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu lucrători silvici.

Vineri, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra, împreună lucrători ai ISV Alba și ai Ocolului Silvic Valea Arieșului au organizat o acţiune în baza planului comun „Scutul Pădurii 2013”.  Cu această ocazie, a fost identificat D.P., de 47 de ani, din comuna Bistra, care a tăiat fără drept şi a sustras opt arbori de esenţă molid, în valoare de 1.800 lei, din pădurea aparţinând unui cetăţean din comună.

Pe numele suspectului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Şi poliţiştii din Cîmpeni şi Scărișoara, împreună cu lucrătorii silvici au acționat, în zona de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităților silvice. Cu ocazia controalelor efectuate în teren, au fost găsiţi 102 pomi de Crăciun, tăiaţi fără drept.

Pomii de Crăciun a fost predaţi ocoalelor silvice pentru valorificare, iar cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea depistării şi tragere la răspundere penală a persoanelor care i-au tăiat în mod ilegal.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax