Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din judeţul Alba, cu ochii pe căruţaşi şi biciclişti. Amenzi de zeci de mii de lei după o acţiune în mediul rural

Publicat

Peste 40 de căruţaşi şi biciclişti din satele din judeţul Alba s-au ales cu amenzi în urma unei acţiuni organizate la sfârşitul săptămânii trecute de poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică.

Acţiunea a avut loc vineri, 18 iulie, cu scopul de a “impune un climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic”, după cum precizează reprezentanţii IPJ Alba, în mod deosebit al conducătorilor de atelaje și bicicliștilor.

Poliţiştii au aplicat 193 sancţiuni contravenţionale, dintre care 25 bicicliştilor şi 19 conducătorilor de atelaje pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea amenzilor aplicate este de 32.850 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mdda

    marți, 22.07.2014 at 10:20

    Sa se faca si razie prin cartierele din Alba Iulia . Sunt multi care conduc motociclete si nu au terminat clasa a 5. Si ne mai miram ca de ce sunt accidente. Parintii sunt de vina ca le cumpara motociclete sau mopede, sa fie in rand cu lumea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax