Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiștii din Ocna Mureș au dat amenzi de peste 9.000 de lei în urma unei acţiuni de prevenire a accidentelor

Publicat

masina politie

Polițiștii din Ocna Mureș au organizat vineri o acțiune de creștere a gradului de siguranță publică și prevenire a accidentelor rutiere. În urma acțiunii au constatat 32 de abateri ce au fost sancționate cu amenzi în valoare de peste 9.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iulie, poliţiştii din Ocna Mureş şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor precum şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu această ocazie au fost legitimate 37 de persoane, au fost verificate 35 de autovehicule şi au fost constatate 32 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 9.230 lei.

Dintre amenzile aplicate, 20 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax