Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii locali din Alba Iulia au adus un omagiu colegului lor din Pitești care a murit după ce a fost lovit de un tânăr

Publicat

Polițiștii locali din Alba Iulia au adus un ultim omagiu colegului lor din Pitești, care a murit după ce a fost atacat în timpul lucrului. Este vorba despre Condoruș Savaste, un polițist local din Pitești care a fost lovit de un tânăr de 19 ani. 

Dintr-o lovitură, polițistul local a căzut la pământ și a dat cu capul de asfalt. A fost dus de urgență la spital, dar după două săptămâni de comă a decedat.

Acesta a fost înmormântat în cursul zilei de joi, 23 noimbrie 2023.

Colegii săi din Alba Iulia s-au strâns în fața Catedralei Reîntregirii unde au ținut un moment de reculegere și au pornit girofarele de la mașini.

Potrvit presei locale, incidentul în care acesta a fost grav rănit a avut loc în seara zilei de 4 noiembrie, într-o stație de autobuz din Pitești. Polițiștul se pregătea să iasă din tura, dar la un moment dat a văzut un grup de tineri care consumau alcool în stația de autobuz.

Acesta a mers și le-a spus că este interzis acest fapt. Unul dintre tineri, un băiat de 19 ani s-a ridicat și l-a lovit pe polițistul local cu un pumn în față.

Bărbatul a căzut la pământ și după două săptămâni de comă a decedat.

Savaste Conduruș avea 55 de ani și lucra ca și polițist local de 16 ani, la Primăria Pitești.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax