Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii locali din Alba Iulia au amendat peste 50 de pietoni şi şoferi. Vizaţi, cei care nu respectă regulile în trafic şi traversează pe spaţiul verde

Publicat

pieton spatiu verde Peste 50 de şoferi, pietoni, biciclişti s-au ales cu amenzi de la Poliţia Locală, miercuri, în cadrul unei acţiuni organizate în Alba Iulia, în zona Bulevardului Revoluţiei. Aceştia au fost surprinşi în timp ce traversau pe spaţiul verde, neregulamentar sau, în cazul şoferilor, nu au respectat reguli în trafic.

Polițiștii locali din Alba Iulia au organizat miercuri o acțiune pentru identificarea şi sancţionarea pietonilor care traversează prin loc nepermis şi a celor care deteriorează zonele verzi, se precizează într-un comunicat de la Poliţia Locală Alba Iulia.

Acţiunea s-a desfăşurat în cartierul Cetate, pe B-dul Revoluției 1989, în zona cuprinsă între magazinul ,,Flanco’’ şi Spitalul Judeţean Alba.

În urma acțiunii de prevenire, au fost sancționate contravențional 57 de persoane cu amenzi în valoare totală de 4.695 lei (61% avertismente scrise – 39% amenzi).

Au fost sancţionaţi 36 de pietoni, 18 şoferi, un biciclist şi două alte persoane.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ady

    vineri, 23.01.2015 at 16:52

    Alea ” doua alte persoane” ce erau, carutasi? 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax