Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Poliţiştii pun ochii pe pirotehnişti

Publicat

1 decembrie

În prag de Sărbători, poliţiştii au pus ochii pe pirotehnişti. Marţi, specialişti ai Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba au confiscat în trafic, cu ocazia unui control, 43.200 de pocnitori, 7 baterii pirotehnice şi 24 de focuri şi o rachetă. Acestea erau transportate cu un autoturism, de către I.I. (35 de ani) din Alba Iulia, fără să deţină autorizaţie. Valoarea totală a materialelor pirotehnice se ridică la 3.000 de lei.

Tot marţi, lucrători ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat, pe strada Lucian Blaga, pe S.P. (36 de ani) din Sebeş, în timp ce încerca să vândă 1.180 de articole pirotehnice din clasa a II-a (pocnitori). Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de operaţiuni cu obiecte pirotehnice fără drept.

Obiectele au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax