Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii rutieri din Alba au dat peste 430 de amenzi și au reținut 31 de permise în acest weekend

Publicat

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost prezenți la datorie și în acest weekend, pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice. Au fost constatate 431 de abateri contravenționale și au fost reținute 31 de permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 07 – 08 august 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere și depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Cu ocazia acțiunii, au fost aplicate 431 de amenzi, care au sancționat abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 326 au fost aplicate pentru viteză, 9 pentru depășire neregulamentară, 6 pentru conducere sub influența alcoolului, 2 pentru neacordare de prioritate, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reținute 31 de permise de conducere, retrase două certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni rutiere, din care două de conducere sub influența alcoolului.

La acțiune, alături de polițiștii rutieri au participat și polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie rutieră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax