Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii rutieri din Alba şi Hunedoara au amendat 31 de şoferi pentru viteză excesivă. Acţiune a oamenilor legii, pe DN 7

Publicat

Poliţiştii rutieri din Alba şi Hunedoara au sancţionat mai mulţi şoferi în trafic, vineri, pe DN7, pentru că circulau cu viteză excesivă. Alţi cinci conducători auto s-au ales cu amenzi pentru alte abateri la regimul circulaţiei.

Vineri, 9 august, pe DN 7, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Rutier Hunedoara, au organizat o acţiune în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

La acţiune au participat şi ofiţeri din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Alba, care au oferit materiale cu caracter informativ – preventiv conducătorilor auto opriţi în trafic.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional 31 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză şi alţi 5 participanţi la trafic pentru alte abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel de acţiuni ale poliţiştilor vor avea loc şi în perioada următoare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax