Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii şi Garda Forestieră au confiscat peste 90 metri cubi de lemn de o persoană fizică autorizată din comuna Lupşa. Amendă de 25.000 lei

Publicat

lemne, material lemnos, Poliţiştii din Alba au confiscat 91 de metri cubi de lemn, în urma unui control la punctul de lucru al unei persoane autorizate pentru activităţi de prelucrare şi comercializare al materialului lemnos, din comuna Lupşa. Bărbatul nu avea acte pentru cantitatea respectivă de lemn.

Potrivit IPJ Alba, în 2 martie, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, jandarmi, lucrători ai Gărzi Forestiere Județene Alba și ai Ocolului Silvic Valea Arieșului au desfăşurat, pe raza comunei Lupşa, o acţiune ce a vizat combaterea ilegalităţilor silvice.

În urma verificării efectuate la punctul de lucru, din localitatea Muşca, al unei persoane fizice autorizate să efectueze activităţi de prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, s-a constatat că aceasta deținea cantitatea de 91 de metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, fără a putea prezenta documente legale de provenienţă.

Ş.C.I. a fost amendat cu 25.000 de lei şi cei 91 de metri cubi de material lemnos, deţinuţi ilegal, au fost confiscaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax