Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițiștii și jandarmii continuă căutările în cazul bărbatului din Alba dispărut fără urmă de trei săptămâni

Publicat

Polițiștii și jandarmii continuă căutările în cazul bărbatului din Poiana Vadului dispărut fără urmă. În paralel o echipă de voluntari, în mașini offroad au efectuat și ei acțiuni de căutare. Bărbatul a fost văzut ultima dată în 25 iunie, dar dispariția a fost anunțată pe 30 iunie. 

Reprezentanții IPJ Alba, au transmis într-un comunicat de presă emis marți, 16 iulie că  polițiștii, alături de jandarmi, de la data sesizării, respectiv 30 iunie 2024, prin constituirea de echipe pedestre, însoțiți de un câine de urmă, desfășoară activități de căutare, concomitent cu activități de investigare și cercetare, în vederea găsirii persoanei plecate voluntar.

La activitățile de căutare, participă și voluntari.

VEZI ȘI: Bărbat din Alba, dispărut fără urmă de trei săptămâni. Acțiuni de căutare a voluntarilor cu mașini offroad și câini de poliție

Este vorba despre Pavel Beleiu, care a disparut din data de 25  iunie.

Deși s-au organizat cercetări și căutări la intervale regulate de timp, bărbatul nu a fost găsit. În căutarea acestuia s-au implicat și mai mulți voluntari, dintr-un grup de mașini offroad.

Ce spun rudele bărbatului

Reporterii alba24.ro au luat legătura cu o nepoată a bărbatului. Acesta a declarat că în ultima zi în care a fost văzut, bărbatul a participat la un maslu, în zona în care locuiește.

Apoi a mers către locuința unei familii, familie cu care se cunoaște de 20 de ani. Acesta îi mai ajuta pe cei din familie cu diverse activități prin gospodărie.

CITEȘTE ȘI: L-ați văzut? Bărbat din Poiana Vadului, DISPĂRUT de o săptămână. Este căutat de către polițiști

Distanța dintre locuința sa și cea a familiei este de circa doi kilometri. După ce a ajuns la familia în cauză acesta și-a sunat sora, fiind și ultima dată când a vorbit cu cineva din familie.

Apoi în jurul orei 15.00 a plecat într-o direcție necunoscută. Acesta avea două posibilități fie să meargă spre casă, fie spre un locație în care se mai întâlnesc oamenii din zonă.

Însă a dispărut fără urmă pe drum.

Căutat de voluntari în mașini offroad

În activitatea de căutare s-au implicat și voluntari din Asociația de offroad, ”Offroadajută”. Unul dintre voluntari și coordonatorul căutării a făcut sâmbătă o postare pe Facebook, în care a spus că au restrâns aria de căutare.

Aceștia au periat zona în care se pare că ar fi dispărut bărbatul. Într-o singură zi au acoperit în jur de 60 de kilometri la pas.

”Încă o zi de căutare cu rezultate bune pentru Beleiu Pavel, cu ajutorul lui Dumnezeu suntem aproape de rezolvare, am căutat foarte mult, la pas și cu mașina, și am găsit singura zonă din toată aria de căutare unde persistă mirosul de hoit! Revenim cu restul detaliilor în funcție de cum avansăm!”, a scris bărbatul voluntar pe pagina sa de Facebook.

Câinii de urmărire nu i-au putut lua urma

Reprezentații IPJ Alba au declarat că în urmă cu o săptămână au realizat o căutare alături de voluntari și câini de căutare dar fără rezultat. Câinii nu au reușit să dea de urma bărbatului.

De asemenea a fost dat dispărut și la nivel național.

Pavel Beleiu a fost dat oficial dispărut în data de 30 iunie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 iunie 2024, în jurul orei 16:30, Secția 9 Poliție Rurală Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat din comuna Vadu Moților, județul Alba, cu privire la faptul că, la data de 25 iunie 2024, Beleiu Pavel, în vârstă de 69 de ani, a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

165 cm înălțime;

65 de kilograme;

Constituție atletică;

La momentul dispariției, purta pălărie de culoare neagră, cămașă neagră, pantaloni negri și încălțăminte de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații despre bărbat o pot face la numărul 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate