Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițistul care a salvat viața unui copil de 16 ani. S-a aruncat în râul Mureș după i-a auzit strigătele de ajutor

Publicat

20527658_1582467885157163_1896888071_n Poliţistul zilei este agentul de poliţie Radovici Liviu Dan din cadrul Serviciului Transporturi Alba. Acesta a salvat viața unuia din adolescenții care se aflau, ieri, la răul Mureș alături de cei doi tineri care au decedat.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orelor 17.00, fiind în timpul liber, se afla în localitatea Vinţu de Jos, pe malul râului Mureş, când a auzit strigătele de ajutor ale unor tineri ce se aflau la scăldat.

Fără să ezite, poliţistul s-a aruncat în apă şi a reuşit să-l salveze pe un minor de 16 ani, ce era la un pas să se înece, fiind prins de un vârtej de apă. În prezent, tânărul este în afara oricărui pericol.
Poliţistul are 20 de ani şi este încadrat în poliţie, din sursă externă, din luna februarie 2017, desfășurându-și activitatea la Postul de Poliţie Transporturi Teiuş.” a transmis IPJ Alba.

FOTO – UPDATE: Un băiat și o fată, găsiți fără suflare după două ore de căutări în apele Mureșului! Mesaje sfâșietoare de condoleanțe pe rețelele de socializare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax