Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițistul de la Pașapoarte Alba care și-ar fi violat copilul de doar 5 ani într-o cameră numită ”Închisoare”, trimis în judecată

Publicat

Agentul principal la Serviciul de Pașapoarte Alba, Aurelian Mircea Muntean, a fost trimis în judecată pentru viol. Bărbatul a comis fapte greu de descris în cuvinte: și-a violat propriul băiat. 

Acesta se închidea cu băiatul de 5 ani, într-o cameră din locuința sa din Alba Iulia, pe care o numea ”Închisoarea”. Acolo se petreceau și ororile, pe care procurorii le-au descris într-un comunicat de presă. 

Faptele s-au petrecut pe parcursul anului 2021. Bărbatul a fost arestat în data de 24 martie 2022, iar în data de 15 aprilie a și fost trimis în judecată pentru viol, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Pentru ororile pe care le-a comis, bărbatul riscă o pedeapsa cu închisoarea între 5 și 12 ani cu executare. Faptele comise de bărbat au oripilat opinia publică și prin prisma faptului că polițistul era o persoană publică, lucra la serviciul de Pașapoarte și interacționa direct cu cetățenii. Acesta lucra de mai bine de 15 ani în cadrul instituției.

Atenție! Mai jos sunt detalii care vă pot afecta emoțional. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, din actele de urmărire penală efectuate în cauză a reieşit că există probe din care rezultă bănuiala rezonabilă că:

”În cursul anului 2021, inculpatul, profitând de vârsta fiului său minor, în vârstă de 5 ani la data faptelor, în mod repetat, a întreținut cu acesta raporturi sexuale orale (l-a pus pe minor să exercite astfel de raporturi sexuale asupra sa, respectiv a exercitat acte sexuale orale asupra minorului), faptele având loc într-o cameră a locuinței lor din Alba Iulia, unde se închideau sub pretextul că joacă un joc intitulat Închisoarea.

În aceeași împrejurare în care aveau loc raporturile sexuale orale, inculpatul îi arăta fiului său minor, utilizând telefonul mobil, poze în care apăreau persoane de sex masculin dezbrăcate și în care își expuneau organele sexuale”, au transmis procurorii într-un comunicat de presă.

Precizări Prefectura Alba:

”Cu privire la agentul de poliție încadrat la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Alba din cadrul  Instituției Prefectului Județul Alba, precizăm că, la data de 25.03.2022, în conformitate cu prevederile art 59 din Legea nr. 360/2002 si art 6 si 20 din HG nr 725/2015, a fost declanșată cercetarea prealabilă din punct de vedere disciplinar la nivelul instituției care coordonează și controlează activitatea structurilor de pașapoarte.

Totodată, se vor pune în aplicare prevederile art. 27^25 alin (1), lit. a) din Legea nr 360/2002, conform cărora raportul de serviciu se suspendă de drept în situația în care polițistul este arestat preventiv.

Instituția Prefectului va acorda tot sprijinul necesar pentru bunul mers al anchetei, în măsura în care vor fi solicitate informații/documente din dosarul de personal.

Momentan dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 14 aprilie 2022, dar nu a primit un prim termen de judecată.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax