Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Polițistul de la Serviciul Rutier Alba care a lovit trei mașini la Timișoara, cercetat sub control judiciar

Publicat

masina politie

Polițistul de la Serviciul Rutier Alba care a lovit trei maşini la Timişoara, iar ulterior a refuzat să fie testat pentru cosum de alcool, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. De asemenea, din ordinul inspectorului-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, agentul şef adjunct a fost pus la dispoziţie până la soluţionarea dosarului.

Atât Poliția din Alba cât și cea din Timișoara nu au precizat numele polițistului, însă în spațiul public se vehiculează că este vorba despre agentul șef adjunct Iulian Fârtat de la Serviciul Rutier Alba.

Superiorii polițistului din IPJ Alba au declanşat cercetarea disciplinară pe care, potrivit procedurilor legale, au suspendat-o până la finalizarea dosarului penal. Prin dispoziția șefului de inspectorat, agentul şef adjunct a fost pus la dispoziţie până la soluţionarea dosarului. Conform legii, punerea la dispoziţie reprezintă eliberarea politistului din funcţia pe care o ocupă cu păstrarea statutului de poliţist, în condiţiile stabilite.

Până la soluționarea dosarului, agentul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Pe numele poliţistului de 39 de ani sunt formulate acuzaţii grave. Acesta este cercetat de colegii lui din Timiş, după ce a tamponat trei maşini parcate în oraşul de pe Bega şi a fugit.

Reamintim faptul că bărbatul a fost observat de mai mulți locuitori ai satului Covaci, de lângă Timișoara. Conducea haotic, iar mașina era avariată serios. Au încercat să îl oprească și apoi au plecat în urmărirea lui prin sat și au sunat la 112, potrivit Tion.ro

Polițiștii de la rutieră au plecat și ei în urmărirea șoferului fugar și au dat de el la ieșirea din localitate. Au aflat că șoferul este agent șef adjunct în cadrul Poliției Rutiere Alba și că, înainte de a ajunge în Covaci, a tamponat trei autoturisme parcate pe strada Leandrului din Timișoara.

Bărbatul mirosea a alcool, spun oamenii legii, însă a refuzat să sufle în etilotest.

El s-a ales acum cu dosar penal pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

Atât poliția din Alba cât și cea din Timișoara

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax