Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pomi de Crăciun, confiscaţi de Poliţia Alba, după controale în pieţe, la Alba Iulia şi Blaj

Publicat

Poliţiştii din Alba au confiscat 27 pomi de Crăciun, în urma unor controale în pieţe. Acţiunile de verificare a modului în care este respectată legislaţia privind transportul şi comercializarea brazilor de Crăciun sunt continuate.

Poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţei Municipiului Alba Iulia au efectuat marţi un control într-o piaţă din municipiu unde se comercializează brazi de Crăciun. L-au depistat pe un bărbat din comuna Vadu Moţilor, care oferea spre vânzare 11 brazi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar brazii au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Ampoiului, pentru valorificare.

Tot marţi, poliţiştii din Blaj şi cei din Crăciunelu de Jos au depistat 5 bărbaţi în timp ce ofereau spre vânzare pomi de Crăciun, în alte locaţii decât cele autorizate pentru desfășurarea  acestui tip de comerţ. Au fost confiscaţi 16 pomi de Crăciun, iar faţă de bărbaţii ce încercau sa-i comercializeze, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 12/1990 privind comerţul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax