Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pomi de Crăciun pentru toate gusturile şi buzunarele. Vezi care sunt preţurile şi ofertele din Alba Iulia

Publicat

Au mai rămas câteva zile până la sărbătorile de iarnă şi pregătirile de tot felul sunt în toi. Cei care doresc să simtă venirea Crăciunului în adevăratul sens al acestui moment, sunt invitaţi să viziteze în această perioadă mai multe locaţii din judeţ unde se comercializează brazi. În funcţie de preferinţe, buget şi gusturi, comercianţii pun la dispoziţie brazi de toate felurile şi mărimile. De la brazi şi molizi tăiaţi de personalul ocoalelor silvice, la brazi în ghiveci sau de import, până la cei artificiali, se pot regăsi în pieţele din oraşe şi la punctele silvice din judeţ, dar şi la firmele de grădinărit. Vă prezentăm în continuare o parte din această ofertă.

Ocolul Silvic din Alba Iulia oferă spre vânzare 250 de brazi (plus cei confiscaţi, repuşi în vânzare la preţurile pieţei). Preţurile variază între 27 lei şi 34 lei pentru un brad cu dimensiunea de până la 3 metri. Un brad între 3,1 metri şi 4 metri costă 74 lei, iar unul între 4,1 metri şi 5 metri depăşeşte preţul de 100 de lei. Ocolul Silvic Alba Iulia vinde şi brazi cu înălţimea de peste 5 metri, la preţuri care depăşesc 130 lei. Pe măsură ce pomii de Crăciun oferiţi acum spre vânzare vor fi epuizaţi, Ocolul Silvic va mai suplimenta stocul, la nevoie şi cu molid. Pomii sunt aduşi din zonele de pădure Bucium, Izvorul Ampoiului, Feneşasa sau Ighiu.

În piaţa din centrul municipiului, preţurile brazilor sunt negociabile. În general, acestea variază între 35 lei şi 300 lei: un brad cu înălţimea de 1,2 metri costă 35 lei, iar unul de 5 metri costă 600 lei (preţ negociabil, cu reducere 50%, respectiv 300 de lei). Cei între 2 metri şi 3 metri se vând la preţuri între 50 şi 100 lei, în funcţie de înălţimea de la care au fost tăiaţi.

Compania de grădinărit şi decoraţiuni florale „Toskana Garten” din Alba Iulia oferă spre vânzare şi închiriere aproximativ 300 de brazi: doar naturali şi doar în ghivece. Aici se găsesc brazi din specia argintiu românesc, brazi nordici şi brazi albaştri (Hoopsi), aduşi din mai multe ţări din Europa: România, Italia, Ungaria sau ţările nordice. Preţurile brazilor variază între 189 lei şi 1.200 lei, în funcţie de mărime, firma oferind clienţilor o reducere promoţională de 10%. Un brad în ghiveci, cu înălţimea de 1,8 m se vinde cu 189 lei, iar unul de aceeaşi dimensiune se închiriază, pentru maxim 12 zile, la preţul de 150 lei (preţ ce include şi transportul dus-întors). La cererea clientului, bradul se poate livra gata împodobit. Preţurile brazilor împodobiţi variază în funcţie de preferinţele clienţilor. Un brad albastru cu dimensiunea de 2,5 metri costă, la vânzare, 1.190 lei.

Brazii oferiţi de „Toskana Garten” pot fi văzuţi la sediul de la iesşrea din Alba Iulia spre Cluj, pe DN1, nr. 6, în zona Pârâul Iovului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax