Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pomi de Crăciun vânduți ilegal în Sebeș, Poiana Vadului și Sălciua, confiscați de polițiști

Publicat

Polițiștii din Alba au confiscat 26 de pomi de Crăciun, în urma unor controale făcute în Sebeș, Poiana Vadului și Sălciua.

În urma unui control făcut, luni, la un punct de lucru din Sebeș al unei persoane fizice autorizate pentru comerț cu material lemnos, polițiștii din oraș au identificat 9 pomi de Crăciun pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență.

În acest caz, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

În aceeași zi, polițiștii din Blaj au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Poiana Vadului, județul Alba, în timp ce oferea spre vânzare, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din Blaj, pomi de Crăciun, fără ca locația respectivă să fie autorizată pentru efectuarea acestui tip de comerț. Au fost confiscați 11 pomi de Crăciun, iar bărbatul care-i oferea spre vânzare a fost amendat.

De asemenea, în urma unui control în teren, polițiștii Postului de Poliție Sălciua l-au depistat pe un bărbat din comună, în timp ce transporta, pe un drum forestier, cu o mașină de teren, 6 pomi de Crăciun, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Potrivit IPJ Alba, șoferul a fost amendat, iar pomii confiscați au fost predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax