Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pompieri versus dragonii din Game of Thrones. Glume pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne

Publicat

g

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne ironizează, pe Facebook, ultimul episod din Game of Thrones, precizând că motivul pentru care regizorul celebrului serial nu a inclus pompierii în distribuţie este pentru că, dacă ar fi făcut-o, şi acum King`s Landing ar fi fost în picioare.

”Spoiler Alert!!
Am aflat cine va sta pe Iron Throne la finalul serialului GOT! Tuturor celor care l-ați vizionat, vă spunem că elementul cheie apare la minutul 79.43 din episodul 6, seria 8.

Știm și de ce realizatorii Game of Thrones au refuzat includerea pompierilor în scenariul filmului. Motivul este unul foarte simplu: King`s Landing ar fi fost și acum în picioare, iar dragonul și Daenerys îmblânziți.

Cu eficiența lor (7.500 de incendii stinse de la începutul anului și peste 2.200 de vieți salvate!), pompierii sigur ar fi prelungit filmul cu câteva sezoane, ceea ce nu ar fi fost bine având în vedere că rezerva de vin pentru Tyrion s-a terminat! P.S. Nu fiți ca Tyrion!” au scris reprezentanții MAI, pe contul de facebook al instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax