Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Pompierii au intervenit la două incendii, în Cîmpeni şi Galda de Jos

pompier

Publicat

Garda de intervenţie Cîmpeni a fost solicitată să intervină luni seara, la un incendiu ce a izbucnit la secţia de finisaj a unei societăţi comerciale. Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al firmei.

Ca urmare a incendiului, au ars două cabine de pulverizat cu filtre, trei instalaţii de pulverizat, trei corpuri de mobilier din lemn, zece luminatoare antiexplozive şi s-au degradat geamurile de la sectorul de finisaj.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 1.125.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 30.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric la o instalaţie de iluminat.

Tot luni seara, detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în comuna Galda de Jos, în apropiere de DJ 107H pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol (balotieră). La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu o autospecială. Ca urmare a incendiului au ars componente din cauciuc din agregatul balotierei şi aproximativ 1,5 hectare de mirişte.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 200 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă producerea unor scântei mecanice la agregatul balotierei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate