Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de 2.500 de lei după un INCENDIU izbucnit la acoperişul unei case din Aiud

Publicat

pompieri

pompieri isu incendiu noaptea_3Pompierii din Aiud au fost chemaţi să intervină, în noaptea de luni spre marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din oraş. Din primele informaţii, este vorba despre acoperişul unei locuinţe ce a fost cuprins de flăcări.

Incendiul a fost semnalat la o proprietate de pe strada Ţiglăriei. Potrivit ISU, incendiul a fost localizat, neexistând pericol de extindere la alte imobile.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit în noaptea de luni spre marți, la ora 00.29, pe strada Țiglăriei din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui M.A. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn și tablă pe o suprafață de aproximativ 20 mp și mobilier din interiorul unei camere. Pagubele au fost estimate la 2.500 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri, şi anume:

– Verificarea, repararea, izolarea termică și curătarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;

– Coșurile de fum trebuie curățate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;

– Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planșeului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn și altele asemenea).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax