Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pompierii din Alba au intervenit în 11 cazuri de incendii de pădure şi vegetaţie uscată, în week-end. Au fost afectate de foc 58 de hectare de teren

Publicat

incendiu

La sfârşitul acestei săptămâni, pompierii din Alba au acţionat pentru stingerea a 11 incendii de vegetaţie uscată şi litieră, în urma cărora au fost mistuite de foc aproximativ 58 de hectare de teren. Cauza probabilă a acestor incendii de vegetaţie uscată o constituie focul lăsat nesupravegheat şi fumatul în locuri nepermise.

Detaşamentul Alba Iulia a intervenit în municipiu, în zona cartierului Recea şi în Miceşti.

Detaşamentul Aiud a intervenit în municipiu şi în localitatea Rîmetea, zona Piatra Secuiului, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rîmetea.

Garda Sebeş a intervenit la Şibot, Petreşti, Reciu, comuna Gîrbova şi Şugag, zona Sălane, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şugag şi Ocolul Silvic Sebeş.

Garda Blaj a intervenit pe raza localităţii Crăciunelul de Jos, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crăciunelul de Jos şi la groapa de gunoi a municipiului.

Pichetul Cîmpeni a intervenit pe raza localităţii Lunca, comuna Lupşa, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lupşa.

În sprijinul pompierilor militari în lupta cu arderile necontrolate, au intervenit şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Cugir, Jidvei şi Teiuş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax