Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pompierii din Alba, la foc continuu. Incendii în mai multe localități. Casa parohială din Vințu de Jos a fost lovită de trasnet.

Publicat

Pompierii din Alba au avut zi plină, luni. Echipajele au intervenit la mai multe incendii, majoritatea produse din cauza trăsnetelor.

Pichetul de Pompieri  Cîmpeni a acţionat, în jurul ore 14.00, la stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd din localitatea Niculești, comuna Horea. Operatiunea  a durat trei ore, timp în care pompierii au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, încercând să stingă vâlvătaia de flăcări, ce au mistuit 60 de mp din grajd si peste 5 tone de fân. Grajdul a luat foc din cauza unui trăsnet.

Câteva ore mai târziu, la ora 19.00, pompierii au fost solicitați din nou. De data aceasta, în comuna Cricău, unde ardea tot  un grajd. Pompierii au intervenit, pentru stingerea incendiului, însă acoperișul anexei gospodărești de aproximativ 60 de metri pătrați și o tonă și jumătate de fân au ars, pagubele ridicându-se la 7.000 de lei.  Din cercetări, pompierii au stabilit că focul a pornit în urma depozitării unor materiale inflamabile în jurul coșului de fum.

Pompierii au fost chemati să intervină și la Vințu de Jos, de data aceasta pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperișul unei case parohiale  reformate din localitate. Incendiul a fost provocat de un trăsnet, flăcarile izbucnind în jurul orei 22.20, când judetul Alba a fost lovit de vijelii. A ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe aproximativ 85 mp, tavanele din lemn placate cu rigips din două camere şi hol şi a fost distrusă instalaţia electrică, pagubele nefiind încă estimate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. casa

    marți, 12.07.2011 at 11:41

    acoperisul casei parohiale a ars pe 850 mp ? mai mare ca un teren te fotbal acoperisu ? :)))

    • moderatorul de serviciu

      marți, 12.07.2011 at 13:13

      scuze, am corectat. multumim

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax