Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pompierii din Alba se întorc acasă după misiunea pe care au avut-o în Galați. Au fost în localitățile grav afectate de inundații

Publicat

Pompierii din Alba se întorc acasă după misiunea pe care au avut-o în Galați. Cei 32 de pompieri militari din Alba care au fost în misiune la Galați se întorc acasă. 

Este vorba despre o misiune la care au fost angrenați pompieri militari din toată țara. Pompierii militari au intervenit în cele mai grave localități afectate de inundații, unde peste 7000 de gospodării au fost inundate.

”Astăzi se întorc acasă colegii noștri care au intervenit în ajutorul semenilor afectați de inundații din județul Galați.

Pompierii din Alba au acționat în zonele afectate de inundații, depunând eforturi pentru a putea aduce o rază de speranță în sufletul semenilor lor, fiind alături de ei într-un moment de cumpănă, dovedind că solidaritatea și compasiunea nu cunosc limite.

Mulțumim întregului personal implicat pentru profesionalismul și spiritul de echipă dovedit în această misiune dificilă”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate