Connect with us
Publicitate

ABRUD

Pompierii voluntari din Abrud, premiați de ISU Alba, pentru modul în care au acționat la incendiul de la centrul de vârstnici

Publicat

Serviciul Voluntar pentru Situație de Urgență Abrud, adică pompierii voluntari din Abrud, au fost felicitați pentru modul exemplar în care au intevenit la incendiul izbucnit miercuri, 26 ianuarie, la centrul de vârstnici din localitate. 

Șeful SVSU Abrud, Sicoe Constantin, a primit de asemenea o diplomă, pentru intervenție. Acesta a evacuat singur, până la sosirea forțelor suplimentare 10 bătrâni din centru. 

”Diplomele au fost oferite marți 1 februarie, de către primarul orașului Abrud, Cristian Albu, șeful ISU Alba, Ovidiu Costea și viceprimarul Sergiu Simina. Datorită intervenției prompte a acestora, au reușit împiedicarea producerea unui dezastru de proporții. În acest sens au fost acordate două diplome de excelență.
Una dintre diplome a fost acordată Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud, iar cea de-a doua diplomă a fost acordată domnului Sicoe Constantin, șef SVSU Abrud.


De asemenea, Inspectorul Șef al ISU Alba a subliniat buna colaborare cu autoritățile locale din orașul Abrud, precum și activitatea SVSU Abrud”, au scris reprezentații ISU Alba pe Facebook.

Incendiul de la centrul de vârstnici din Abrud

Miercuri, 26 ianuarie, a sunat alarma de incendiu la Abrud. La Centrul de Vârstnici a izbucnit un incendiu.

Primii ajunși la locul incendiului au fost pompierii voluntari, iar la scurt timp, pompierii din Câmpeni cu trei autospeciale. SVSU Abrud a intervenit cu două autospeciale.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la un cămin pentru persoane vârstnice din Abrud. 50 de persoane, EVACUATE

Au fost evacuate 50 de persoane, 40 de către salvatori, iar 10 s-au autoevacuat.

Flăcările au pornit la tabloul electric, cu degajări mari de fum. În interior exista posibilitatea surprinderii de victime. Incendiul a fost stins de către pompieri.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax