Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pompierul din Alba, întors din Grecia cu o zi în urmă, s-a alăturat colegilor săi care luptă cu incendiul de la Alba Iulia

Publicat

Pompierul din Alba, Radu Botezan, întors luni din misiunea pe care a desfășurat-o în Grecia, s-a prezentat marți la datorie alături de colegii săi, pentru a participa la stingerea incendiului de la Alba Iulia. 

Cu toate că ar fi trebui să fie liber, Radu Botezan a venit să dea o mână de ajutor în intervenția dramatică a pompierilor din Alba.

Au fost câteva ore extrem de intense pentru aceștia. Flăcările au ajuns la peste 20 de metri, iar fumul toxic degajat a acoperit toată zona.

Radu Botezan în timpul misiunii din Grecia

Abia după 3 ore, în momentul în care incendiul a fost domolit, aceștia au putut să se odihnească, însă au făcut-o pe rând.

Căpitanul Radu Botezan de la ISU Alba a făcut parte din modulul de intervenție al pompierilor români în Grecia și a fost avansat în gradul următor, de maior, în mod excepțional, la revenirea în țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax