Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ponta, Ciorbea, Dan Diaconescu şi Miron Cozma, la Alba Iulia, de Ziua Naţională

Publicat

UPDATE: Miercuri, Ora 10.50 În calitate de artist, dar şi de deputat în Parlamentul României, Victor Socaciu a fost alături de social-democraţii de Alba, la depunerea  de jerbe şi coroane, la statuia lui Mihai Viteazul. Totodată, secretarul de stat Oana Badea a reprezentat Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a depus ultimul coroana din partea partidului său, în cadrul ceremoniei de la statuia lui Mihai Viteazul. Momentul nu a fost anunțat de către oficialități, care deja se îndreptau către Sala Unirii.

Programul oficialităţilor locale de Ziua Naţională este însoţit, la Alba Iulia, de prezenţa mai multor personalităţi de la Bucureşti. Miercuri, la Alba Iulia s-au aflat, pe lângă liderul PSD, Victor Ponta, şi fostul premier Victor Ciorbea, din partea PNŢCD, fostul lider al minerilor, Miron Cozma, dar şi liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu. Aceştia au participat la depunerea de coroane de la ora 10.30, la Statuia lui Mihai Viteazul, urmând să fie prezenţi, pe parcursul zilei, la mai multe manifestări.

Întrebat despre motivul prezenţei sale la Alba Iulia, de 1 Decembrie, Miron Cozma a spus că „atât timp cât voi fi în libertate în România, voi fi la Alba Iulia pentru a participa la sărbătorirea Zilei Naţionale”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax