Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ponta și Tăriceanu, viitoare alianță politică și grupuri parlamentare comune. Pro România lasă PSD fără aliatul principal

Publicat

f

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat miercuri că a hotărât, împreună cu liderul Pro România, Victor Ponta, încheierea unei alianțe politice și constituirea de grupuri parlamentare comune. De cealaltă parte, Ponta confirmă apropierea de Tăriceanu și ALDE.

”Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL.
În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare” a scris Călin Popescu-Tăriceanu pe contul său de facebook.

Și Victor Ponta a postat o declarație, după întâlnire. Acesta a lăsat să se înțeleagă că schimbarea modului de guvernare al țării poate veni de la ALDE.

”Pe 22 Iulie am spus dacă Alde iese de la guvernare suntem dispusi să discutăm un proiect politic comun”! Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat și progresat! Când mai mulți oameni se așează la masă cu intenții bune – sunt șanse mai mari de succes!

Este o nevoie uriașă de schimbare a modului de guvernare a țării / un “RESET” total al administrației publice și al direcției economice! Trebuie să găsim soluții și oameni capabili să le aplice!” a scri Ponta.

UPDATE: Călin Popescu Tăriceanu a revenit asupra anunțului privind încheierea unei alianțe politice cu Victor Ponta, modificându-și postarea inițială de pe Facebook și înlocuind ”am hotărât” cu ”am discutat”, scriu jurnaliștii de la G4Media.ro

Foto: Facebook Călin Popescu Tăriceanu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 07.08.2019 at 13:31

    A intrat frica in Mos Part, ca ramane in viitor doar un privitor al politicii.Face el ceva si il duce si pe Ponta de nas si uite asa mai face inca patru ani in politica. Si poate isi mai ia o nevasta, ca actuala a imbatranit deja.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax