Connect with us
Publicitate

SPORT

Portarul Vlad Ignat a semnat cu Real Valladolid. Oficialii Unirii: ”E vrăjeală”

Publicat

Portarul Vlad Ignat susține că a semnat cu gruparea spaniolă Real Valladolid, însă oficialii Clubului Unirea Alba Iulia nu sunt de acord cu cele declarate de portarul albaiulian.

Mai mult, oficialii Clubului Unirea Alba Iulia susțin că pe ei i-ar  bucura ca portarul să semneze cu gruparea spaniolă. ”Noi ne-am bucura dacă el ar semna cu formația spaniolă, pentru că grila de formare ar fi foarte mare. Plus de asta, eu cred că e vrăjeală, pentru că el are 15 ani și pentru a fi transferat în Spania el trebuie să fie însoțit de ambii părinți, ceea ce nu cred că se va întâmpla, din mai multe motive”, a declarat unul dintre oficialii „alb-negrilor”.

Vlad Ignat nu a apărat niciun minut la prima echipă a Unirii, în vreme ce grila de formare ar fi cifrată undeva la 12.000 de euro. Conform reglementărilor FIFA, fotbalistul poate fi transferat în anumite condiții, cele mai importante fiind ca părinții să-l însoțească pe sportiv, să lucreze în Spania. Acest lucru pare imposibil din pricina noilor reglementări ce privesc angajările cetățenilor români în  Spania.

Talentatul fotbalist a fost crescut la grupele de copii și juniori de către Vasile Ursu și este al doilea portar albaiulian care ajunge în Spania după Dinu Moldovan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. horatiu

    marți, 30.08.2011 at 08:09

    ce tarani de conducatori..pai lasati ma portarul sa mearga unde i lui mai bine.numa interesul vostru primeaza ,auzi ca vrajeala.*****i ordinari ca nu sunteti in stare sa da-ti 200 euro salar si vreti mii de euro grila de formare.****** de nenorociti..

  2. ofitzer

    marți, 30.08.2011 at 08:27

    buna preluarea… deloc „exclusiva”

    • Catalin Craciun

      marți, 30.08.2011 at 11:24

      Pe langa faptul ca tu nu poti vorbi clar, vad ca mai nou nici nu mai vezi! Ai vazut tu scris undeva exclusiv? te rog … iti platesc scoala doar sa refaci gimnaziu

  3. Goalie

    marți, 30.08.2011 at 11:36

    clubul din spania e obligat sa ii faca/dea un tutore in spania nu neaparat sa stea cu parintii :-s .. privind noile regulamentari daca tot aducem vorba de ele ! hai la mai bine . ps : si ce ziceti ? e mai bine prima de formare de 12.000(e exagerare asta) fata de alte sute de mii pe care ii primeati in 2-3 ani ? Sa fim seriosi si sa lasam romanismele in pace.. Multa sanatate.

  4. sanda radu

    sâmbătă, 03.09.2011 at 00:39

    ce pacat ca traim intro tara asa de frumoasa si ajungem printre straini cu fruntea sus . Ca cei de la conducere sa gindesc numai la ei pacat…LASATI PE CEI TINERI SASI FACA UN VIITOR HOTILOR

    • Albanezu'

      marți, 13.09.2011 at 15:53

      Mai usor cu HOTII. Mai informati-va D-ra…Vlad Ignat le-a tras o supertzeapa unor impresari din Anglia care l-au scos din anonimat (mai vedeti pe net unde l-au dus si i-au crescut cota…), iar apoi el le-a intors spatele si a fugit in Spania….Mare caracter baiatu’…ca toti romanii;) Asa ca UNDE SUNT HOTII D-ra!!! Intrebati-l pe Ignat!

  5. Goalie

    duminică, 25.09.2011 at 10:45

    iaaa . avea Vlad vreun contract semnat cu acei impresari ? avea vreo hartie care il lega de ei ? au reusit ei sa il transfere la o echipa ? de ce nu l-au dus asa cum a plecat acum , fiindca ei stiau bine ca poate pleca fara sa pateasca nimic . deci acum Vlad e hot nu ? e hot ca vrea sa aiba un viitor . tara de cacat , mergeti in pula mea la oi

  6. Goalie

    duminică, 25.09.2011 at 10:49

    si a , da . in primul rand nu impresarii ii cresc cota unui jucator 🙂 el si o creste singur prin realizari. la rele toti sunt buni la gura . hai sanatate .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax