Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Portul tradițional din Alba, prezentat de Petruța Pop la București. Eveniment dedicat femeilor care au un rol activ în societate

Publicat

Cercul Militar Alba a fost prezent la București, la evenimentul ”Female Empowerment Summit”. O conferință dedicată femeilor care au un rol activ în societatea românească. 

Petruța Pop a fost prezentă la eveniment unde a avut un discurs în cadrul secțiunii, „Rolul femeilor în tradițiile și viitorul României”. Acesta și-a prezentat lucrarea de specialitate „Portul tradițional din județul Alba” și implicit portul tradițional din județ.

”Momentul Cercului Militar Alba Iulia a fost în prima zi, la Banca Națională a României, când printre speakerii ce au împărtășit din experiențele lor s-a numărat și Petruța Pop care a prezentat, alături de profesioniști din domeniul cercetării științifice, lucrarea de specialitate „Portul tradițional din județul Alba”, în cadrul secțiunii „Rolul femeilor în tradițiile și viitorul României”.

La eveniment au participat femei de succes din sectorul privat și guvernamental care au reușit să creeze o ambianță foarte emoționată și inspirațională”, au transmis reprezentanții Cercului Militar Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate